"Зима в музея" чака децата в РИМ-София

11 Януари 2018

РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ е подготвил образователна програма в рамките на междусрочната ученическа ваканция  (3-6 февруари). Много изненади чакат децата в рамките на инициативата, която ще се проведе в сградата на музея на пл. "Бански" 1.
Заниманията ще са целодневни от 09:00 ч. до 16:00 ч.  и са предназначени за деца от 6 до 12 години. Те ще имат образователни и практични занимания всеки ден.
Малчуганите ще имат възможността да откриват нови творчески решения и експериментират с материали. Ще научат повече за археологията, историята, нумизматиката и етнографията.
Очакват ги образователни игри, прожектиране на филми, ще се потопят в Стара София и под формата на игра, ще развият способността си да мислят,  разбират и преживеят видяното.
Предвидено  е време за почивка,  като родителите трябва да осигурят храна, съобразно  индивидуалния вкус на детето си.
Цената за участие на дете в програмата е 20 лв. за един ден, за два дни - 40 лв., за три дни - 55 лв. ,за четири дни - 70 лв. Второ дете в семейството ползва 50% отстъпка.  Може да се избере и само един ден от предлаганите, в които се провежда програмата.
Заплащането се извършва по банков път или на място
Банкова сметка: Регионален исторически музей – София
IBAN: BG88SOMB 9130 3153 7589 00
BIC: SOMBBGSF, Общинска банка, клон Врабча
За записване:
е-mail: museum.vacation@gmail.com
Телефон: +359(2)985 44 55
web: sofiahistorymuseum.bg/bg/online-registration
Програмата вижте тук

Последвайте ни

Актуално

Ретро кафене

Нашите галерии

Книга за гости

qr code

Newsletter